Kadaifi Recepty
Kadaïf dough (or ktaïf, kadaifi, kadayif) is a cousin of phyllo dough, consisting simply of water and wheat flour and prepared in the form of long half-cooked vermicelli. The word kadaïf normally refers to the dough, but can also apply to the whole dessert.
kadaifi recepty
Download File: https://www.google.com/url?q=https%3A%2F%2Fmiimms.com%2F2ug0WT&sa=D&sntz=1&usg=AOvVaw3dm6w6Ox7KjQV15C01c6Ft
Důvodem k tak silné přitažlivosti turecké kuchyně je určitě i to, že řada jejích prvků je typicky krajových, s často výjimečnou chutí a mimořádnou kvalitou. Přitom anebo právě proto je tamní vaření nesmírně rozmanité. V oblasti Istanbulu, Bursy či Izmiru se setkáme se zjemnělou gastronomií, mající kořeny ještě na osmanském dvoře. Hojně se používá koření, hlavní přílohou je tu rýže. Jihovýchod země proslul zase kebaby, vícechodovými předkrmy meze a moučnými jídly, jako je sladká baklava a kadaifi. 041b061a72