top of page

Kelly McAlinden Group

Public·15 members
Sevastyan Vlasov
Sevastyan Vlasov

Kadaifi Recepty


Kadaïf dough (or ktaïf, kadaifi, kadayif) is a cousin of phyllo dough, consisting simply of water and wheat flour and prepared in the form of long half-cooked vermicelli. The word kadaïf normally refers to the dough, but can also apply to the whole dessert.




kadaifi recepty


Download File: https://www.google.com/url?q=https%3A%2F%2Fmiimms.com%2F2ug0WT&sa=D&sntz=1&usg=AOvVaw3dm6w6Ox7KjQV15C01c6Ft



Důvodem k tak silné přitažlivosti turecké kuchyně je určitě i to, že řada jejích prvků je typicky krajových, s často výjimečnou chutí a mimořádnou kvalitou. Přitom anebo právě proto je tamní vaření nesmírně rozmanité. V oblasti Istanbulu, Bursy či Izmiru se setkáme se zjemnělou gastronomií, mající kořeny ještě na osmanském dvoře. Hojně se používá koření, hlavní přílohou je tu rýže. Jihovýchod země proslul zase kebaby, vícechodovými předkrmy meze a moučnými jídly, jako je sladká baklava a kadaifi. 041b061a72


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
bottom of page